Wintersferen in Broek op Langedijk

  Nieuws

BROEK OP LANGEDIJK - Iedereen is vrijdag 9 november van harte welkom op de speciale winterse koopavond in een aantal showrooms in Langedijk. Woongilde, Megategels en badkamers en Kunnen van der Gragt bieden een speciale koopavond om te komen shoppen in winterse sferen.
Kom binnen in de winkels en ervaar de vele mogelijkheden om het interieur te verrijken, onder het genot van een hapje en drankje. Beleef de collectie en word geïnspireerd door deskundige adviseurs. Op deze speciale winterse avond zijn er diverse acties en ontvangen klanten een goodiebag met diverse gifts.
Bij Woongilde in de sfeervolle winkel kan de bezoeker terecht kennismaken met drie ambachten; het gordijnenatelier, de meubelstoffeerderij en de meubelmakerij. Handwerk met passie!
Megategels en badkamers beschikt over een overzichtelijke stijlvolle showroom met de nieuwste trends en een uitgebreid assortiment in badkamers, toiletten, wand- en vloertegels en sanitair.
Kunnen van der Gragt laat in de ruime showroom diverse mogelijkheden zien voor een nieuwe keuken, keukenrenovatie en witgoed. Er is een ruim aanbod in apparatuur, keuken accessoires en mogelijkheden in aanpassingen als: van koken op gas naar inductie.

Meer berichten