Vier het kerstfeest met Anna en Irma

Uit
Anna en Irma in kerstsferen.
Anna en Irma in kerstsferen. (Foto: Aangeleverd)

DIJK & WAARD - Het leek er even op dat het voor het muzikale duo Anna en Irma geen vrolijk kerstfeest zou worden dit jaar. Spelen voor publiek leek door de tijdelijk verzwaarde coronamaatregelen onmogelijk geworden. Maar gelukkig zijn de maatregelen zodanig versoepeld dat een kerstvoorstelling in kleine opzet tóch kan. Woensdag 23 december spelen Anna en Irma tweemaal hun programma ‘Kerstfeest met Anna en Irma’ (reprise) in Kloosterhof in Noord-Scharwoude. En omdat het hard gaat met de tickets, is er dinsdagavond 22 december een extra voorstelling.

In de grote zaal van Kloosterhof kunnen binnen de geldende maatregelen slechts 26 personen tegelijk plaatsnemen. Daarom hebben Anna en Irma besloten hun voorstelling meerdere malen op te voeren: dinsdag 22 december om 20.00 uur en woensdag 23 december om 15.30 en 20.00 uur (uitverkocht). De voorstelling heeft geen pauze en de horeca moet helaas gesloten blijven. Wel krijgt elke bezoeker bij binnenkomst een kopje koffie of thee. De voorstelling ‘Kerstfeest met Anna en Irma’ (reprise) is gevuld met een prachtige selectie van bekende en minder bekende kerstliedjes, die worden afgewisseld door een mooi oud kerstverhaal. Het programma staat garant voor de beleving van het ultieme kerstgevoel en ook een grap en een grol ontbreken niet.

Reserveren en livestream

De zaal gaat een half uur voor de voorstelling open. Kaartjes inclusief een kopje koffie of thee kosten €12,50. Reserveren kan via www.annaursem.nl of 06-25471937. Cadeautip: wilt u de kaarten als decembercadeau geven? Anna en Irma zorgen voor een mooi verzorgde geschenkverpakking. Voor iedereen die geen kaartje weet te bemachtigen, is de avondvoorstelling van 23 december live te volgen via www.annaursem.nl.