Nationale Duurzame Huizen Route vanuit de huiskamer

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Pixabay)

OOSTZAAN - Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route kunnen inwoners bij buurtbewoners langs voor vragen over duurzame maatregelen. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom corona kunnen de open dagen op 31 oktober en 7 november helaas niet doorgaan. Gelukkig zijn op de website www.duurzamehuizenroute.nl al veel verhalen te vinden én kan vanaf november online inspiratie opgedaan worden met een digitaal bezoek aan woningen.

Op het platform Duurzame Huizen Route kunnen huiseigenaren aangeven welke duurzame maatregelen ze in hun woning hebben getroffen. Gemeenten in het werkgebied van Omgevingsdienst IJmond doen mee om zoveel mogelijk inwoners te inspireren hun woning te verduurzamen. Het hele jaar door kunnen belangstellenden via www.duurzamehuizenroute.nl/naam van de gemeente vragen stellen aan eigenaars van duurzame woningen.

Blijf op de hoogte

Woonachtig in Oostzaan? Blijf via de nieuwsbrief op de hoogte van de digitale ontwikkelingen. Anderen op weg helpen en wellicht de eigen woning digitaal openstellen? Meld die aan en deel uw duurzame woonverhaal via www.duurzamehuizenroute.nl.