Waardebon van € 70,00 voor verduurzamen eigen koopwoning

Algemeen
Afbeelding
((Foto: Aangeleverd))

OOSTZAAN - Gemeente Oostzaan vindt het belangrijk dat energiebesparing in de eigen woning haalbaar en betaalbaar is. Daarom ontvangen woningeigenaren eind november een brief met een waardebon van € 70,00 om te investeren in duurzame maatregelen. De gemeente helpt hiermee de Oostzaners aan een comfortabeler huis en werkt hiermee aan de doelstellingen van het Klimaatakkoord.

Een energierekening kan met kleine ingrepen lager uitvallen. Zo verbruiken ledlampen 90% minder energie dan gloeilampen en kunnen tochtstrips in naden en kieren goed zijn voor een besparing van € 170,00 per jaar. Minder tocht maakt het wonen bovendien een stuk comfortabeler.

Waardebon

Met de waardebon voor energiebesparende producten kunnen woningeigenaren verschillende energiebesparende producten gratis in huis halen, zoals tochtstrips, ledlampen en waterbesparende douchekoppen. Deze producten zijn makkelijk zelf aan te brengen en zorgen direct voor besparing. Op www.winstuitjewoning.nl/waardebon leest u waar u de waardebon voor mag inzetten en hoe u de waardebon verzilvert.

Hoe verzilveren?

De waardebon is op twee manieren te gebruiken:

1. Producten bestellen via winsuitjewoning.nl/waardebon. Het bedrag van de waardebon wordt direct verrekend en de bestelde producten worden hierna gratis thuis gestuurd.

2. Producten bestellen via een andere (online) winkel. Kijk wel van tevoren welke producten hiervoor in aanmerking komen én of er nog budget is. Na de aanschaf kunnen bewoners de waardebon samen met het aanschafbewijs verzilveren via winstuitjewoning.nl/waardebon.

Waardebon geldig tot en met 31 maart 2021

In totaal kan de gemeente Oostzaan om en nabij de 750 waardebonnen inwisselen met financiering van het rijk. Op de website www.winstuitjewoning.nl/waardebon staat hoeveel budget er nog over is. Als het geld op, is vervalt het bedrag van de waardebon. Wees er dus snel bij. De waardebon is geldig tot en met 31 maart 2021.