mevrouw Nel ('zuster') Dral.
mevrouw Nel ('zuster') Dral. ((Foto: aangeleverd))

Vertel 'ns van vroeger. Radio 9

OOSTZAAN - Onder de titel 'Vertel 'ns van vroeger' duikt Radio 9 vanaf dinsdag 12 maart met een nieuw programma in de historie van Oostzaan. Hierin praat Dick de Boer elke tweede dinsdag van de maand tussen 16.00 uur en 17.00 uur met een Oostzaner over zijn of haar herinneringen aan Oostzaan.

Het gesprek begint natuurlijk over de ouders van de geïnterviewde, maar ook of hij of zij broertjes of zusjes had, naar welke scholen werd gegaan, welke vriendjes en vriendinnetjes er waren. Voor zover de gastspreker de oorlog heeft meegemaakt, komt ook dit onderwerp vanzelfsprekend ter tafel. Tussen de gesprekken is de favoriete muziek te horen die de gastspreker zelf heeft meegenomen. Het eerste gesprek is met de 95-jarige mevrouw Nel Dral, in Oostzaan beter bekend als 'zuster Dral'.

Het programma wordt dezelfde dinsdag herhaald tussen 22.00 uur en 23.00 uur. Wie ook zijn levensverhaal wil delen met Oostzaan kan zich aanmelden via dick@radio9oostzaan.nl of 075-6841030. Radio 9 zendt 7 dagen per week, 24 uur per dag uit en is in de regio Oostzaan te beluisteren op 106.4 FM, of op de Oostzaanse kabel op 103.3 FM en wereldwijd via de livestream op www.radio9oostzaan.nl.

Meer berichten

Fotoseries