Jazz aan het Water in Twiske

  Nieuws

OOSTZAAN - Twiske Jazz aan het Water vindt ook dit jaar elke eerste zondag van de maand plaats. Zondag 5 augustus komt de band Colette & Friends naar Oostzaan. Jazzliefhebbers kunnen genieten van live jazzmuziek aan het water.
Colette Wickenhagen trad op in binnen- en -buitenland en won in haar carrière verschillende prijzen. Zij zingt nummers uit de rijke geschiedenis van de jazz, maar ook bossa nova's en niet te vergeten: de blues. Haar begeleidingscombo bestaat uit ervaren jazzmusici die elkaar in de loop der jaren vanwege twee voorliefdes gevonden hebben: het begeleiden van Colette en zich helemaal in de muziek geven. De band die zondag 5 augustus te horen is, bestaat uit: Colette Wickenhagen (vocals), Ruud Eeuwen (tenorsax), Joost Italianer (piano), Rico de Jeer (bas) en Roberto Haliffi (drums).
Twiske Jazz aan het Water duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Er is gratis entree, maar wel is een consumptie bij Twiske Haven verplicht. Bij slecht weer vindt het optreden plaats onder de terrasoverkapping of binnen in het restaurant.

Meer berichten