The Show door Popkoor Prestige Zaanstad

  Nieuws
Popkoor Prestige. (Foto: Popkoor Prestige)
Popkoor Prestige. (Foto: Popkoor Prestige) (rodi.nl)

OOSTZAAN - Popkoor Prestige Zaanstad verzorgt zaterdag 27 oktober de allereerste grote show in Theater De Kunstgreep Oostzaan. Bijna 2,5 jaar na de start is de groep, onder leiding van dirigent Olaf Windey, er helemaal klaar voor. Het eigen repertoire wordt afgewisseld met solo's uitgevoerd door zeer getalenteerde zangers en zangeressen.
Dirigent Windey: "De naam Prestige geeft eigenlijk al aan dat we de lat hoog leggen. Dit is terug te zien in het repertoire, de uitvoering en de show eromheen. Zo bestaat het repertoire uit de nieuwste Top40 hits, waarin afgewisseld wordt tussen prachtige ballads van Mr Probz, tot swingende nummers van Justin Timberlake en DNCE. Alle leden van het koor zijn zeer getalenteerd en werken hard om de nummers prachtig te laten klinken. Het wordt een show die het midden houdt tussen een gemiddeld optreden van een koor en een professionele productie die je op tv of in het theater ziet."
Het concert van Popkoor Prestige Zaanstad, 'The Show' genaamd, draagt het thema 'From Shower To Show'. Tijdens de show wordt op een muzikale manier getoond op welke manieren je jezelf kunt ontwikkelen tot een echte artiest. De locatie is Theater De Kunstgreep Oostzaan in Oostzaan en er zijn twee shows, één om 15.30 uur en één om 20.00 uur.
Popkoor Prestige Zaanstad is opgericht op 24 mei 2016 en is één van de koren in een reeks van vele koren die de naam Popkoor Prestige dragen. Het concept trekt vele mensen aan die het leuk vinden om de allernieuwste hits te zingen. Onder leiding van de beste dirigenten en vocal coaches wordt er wekelijks gerepeteerd om het beste uit het koor te halen. In januari 2017 stonden 300 leden van Prestige koren nog in Paradiso voor een spetterend optreden, dat zeer in de smaak viel bij het publiek.

Meer berichten