Action op nieuwe locatie in Bogaard dit weekend al druk bezocht

Algemeen
De Action zit sinds 1 juli op een nieuwe, ruimere locatie in Bogaard Stadscentrum.
De Action zit sinds 1 juli op een nieuwe, ruimere locatie in Bogaard Stadscentrum. (Foto: DvE)

Nieuwer, groter en op een centralere plek: vrijdag 1 juli opende de Action haar deuren op een nieuwe locatie in de Bogaard. Reden voor de verhuizing naar de Prins Constantijn Promenade is de sloop van de Sterpassage, die in de tweede helft van augustus begint.

De nieuwe Action is groot. Met 1.350 vierkante meter aan vloeroppervlakte biedt deze winkel veel meer ruimte dan de vorige locatie, die aan de Prins Willem Alexander Promenade lag. De animo voor de Action blijft onverminderd groot. Klanten kwamen tijdens dit openingsweekend al meteen enthousiast shoppen. Zaterdag gingen voor het eerst alle kassa’s open, zo druk was het.

Van koek tot verf

De muren van de winkel zijn blauw geverfd. Het assortiment is overzichtelijk onderverdeeld in categorieën: van fiets en cosmetica tot koek, en van slapen tot huishoud, verf en dieren. Maar ook de feestjesmaker, kantoortijger, fröbelaar, tuintoerist of huisdecorateur komt hier aan zijn trekken.

Openingstijden

De Action in Rijswijk is maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag open van 8.30 tot 20.00, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 21.00 en zondag van 10.00 tot 18.00.


De Action bevindt zich nu tegenover de panden waar eerst de Only en Op=Op Voordeelshop gevestigd waren.

Leegstand

Er staan nog steeds panden leeg in de straat waar de Action gevestigd is, maar daar zal binnenkort naar verwachting verandering in komen. Yarrid Knijnenburg, projectleider van SB Real Estate, die verantwoordelijk is voor de herontwikkeling van het winkelcentrum, zei hier eerder over: “Vanaf het begin zijn we volop aan de slag gegaan met het brengen van meer commerciële trekkracht in de Prinsenpassage. Wij zijn erin geslaagd vrijwel alle huurders te behouden en nieuwe lokale ondernemers te vestigen. De toevoeging van Action zal de aantrekkingskracht van de Prinsenpassage nog verder versterken.”