Sport in het kort Schiedam

Sport
Amber van Os in Zuid-Hollandse selectie. (Foto: PR)
Amber van Os in Zuid-Hollandse selectie. (Foto: PR)

PPSC op 8 april voor 20 minuten naar 010

De 20 minuten, die nog resten van de op 11 februari bij een 0-0 atand gestaakte wedstrijd tussen VOB-PPSC is door de KNVB op donderdag 6 april op de agenda gezet. De aanvang is 21.00 uur.

Schiedam/honkbal naar toernooi The Hawks

SV&HV Schiedam is komend weekeinde één van de vier deelnemers aan het jaarlijkse toernooi van The Hawks. Op zaterdag 25 maart zijn The Hswks (10.00 uur) en Storks (12.00) de tegenstanders. Een dag later volgt om 12.00 uur nog een wedstrijd tegen Jeka.

Mooie resultaten Schiedamse toppers

De Schiedamse honkballer Aaron de Groot en stadgenoot wielrenner Casper van Uden hebben in de afgelopen weken van zich laten horen. De Groot was met het Team Kingdom of the Netherlands op het WK honkbal in Taiwan, maar kwam daar na twee overwinningen wat onfortuinlijk niet verder dan de voorronde. Van Uden sprintte vorige week in Milaan-Turijn naar de derde plaats.

Amber van Os in selectie voor Meiden Onder-12

KethelSpalands Amber van Os is door de KNVB geselecteerd voor Zuid-Hollandse selectie Onder-12. “Ontzettend knap”, reageert het jeugdbestuur. “Misschien wordt zij onze oranje-leeuwin.

Bijna 200 spelers op Voorjaarstoernooi

Op tennispark Spieringshoek begon maandag het Voorjaarstoernooi van TV Rebounce. De animo bleek groot, want er meldden zich bijna 200 deelnemers. Zondag wordt de reeks afgesloten met de finale-dag..  

Scyedam wint van hekkensluiter

Dankzij 5-2 winst op hekkensluiter SVE hebben de tafeltennissers van Scyedam verder afstand genomen van de laatste positie in de 1e divisie A. Het deelt nu met Smash’70 2 de voorlaatste plaats. Thomas Braat en Martin van der Heide wonnen ieder tweemaal en samen de dubbel.

AGENDA

VOETBAL - zat(14.30): Deltasport-HBSS, KethelSpaland-Victoria’04, Botlek-Excelsior’20, Hermes DVS-Maasdijk, BZC/Zuiderpark-PPSC, SVV-Pernis.

ZAALVOETBAL: woens GLZ/Delfshaven 3-KethelSpaland.

BASKETBAL: zat Squirrels-Juventus(h).

HANDBAL: zat sporthal WA 19.00 Ventura-Hellas(d), 20.30 Ventura-Vios(h), Groenoordhal 20.15 DWS-Unitas(h); zon Westlandia-DWS(d).

HOCKEY: zon Alecto-Schiedam(h), Harga 12.45 Schiedam-AMVJ(d).

HONKBAL (oefen); zat en zon Schiedam naar toernooi bij The Hawks (zie elders).

KORFBAL; zat OZC-Nexus.

TENNIS: t/m zondag Spieringshoek Voorjaarstoernooi.

WATERPOLO: zat Zeeuwse Kust-ZVVS(h), Vlaardingen zwembad De Kulk 19.50 ZVVS-Haerlem(d).