Agenda voor Schiedam

Uit
Afbeelding
(Foto: Nationaal Jenevermuseum Schiedam)

vrijdag 24 maart

Loop-eens-binnen spreekuur van Humanitas

Elke vrijdag van 11 - 13 uur kun je binnenlopen bij de 5Molens met vragen over geldzaken.Vrijwilligers van Humanitas helpen mensen met het lezen en begrijpen van brieven, ze beantwoorden vragen over geldzaken: schulden, toeslagen, belasting. Een afspraak maken is niet nodig.5Molens, Nieuwe Damlaan 818, Schiedam.

JACK & JOZEF staan met hun podcast in het Theater

JACK&JOZEF staan met hun podcast in het TheaterPremière - vrijdag 24 maart 2023 - Aanvang 20:15 - Kleintheater Zwaan, Zwaansgat 15, Gouda.Mis dit eenmalig event niet en bestel nu je kaarten via info@PodcastGemist.nl

zaterdag 25 maart/26 februari

Jeneverfestival

In de historische Havenkerk in Schiedam presenteren distillateurs hun ambachtelijke en originele jenever, gin, rum, whiskey en likeuren. Er zijn proeverijen, workshops, hapjes, ruimte om te chillen en natuurlijk om te dansen. Jouw kans om gedistilleerd van vandaag écht te beleven! Tickets via: jeneverfestival.nl/.

zaterdag 25 maart

‘Bosbad’ in de Broekpolder

Het wordt lente in de Broekpolder, en wat is er mooier om dat te vieren dan een bosbad te nemen? Op zaterdag 25 maart kan je kennis maken met de Japanse methode ‘shinrin yoku’ om tot rust te komen in de natuur. Drie uur lang je onderdompelen in de sferen van de natuur.  Er wordt trouwens niet gezwommen. Het badpak kan dus thuis blijven. Aanmelden via de website te gaan: www.agaatcoaching.nl/agenda-bosbaden, of een mail te sturen aan ada@agaatcoaching.nl.

zondag 26 maart

Geen schuld en tóch...

Open Samenkomst: Géén schuld en tóch…! Op zondag 26 maart staat de Open Samenkomst in de Plantage Kerk (Lange Nieuwstraat 61) in het teken van de lijdenstijd. Centraal staat daarbij de uitspraak van de stadhouder Pilatus over de aangeklaagde Jezus: “Ik vind geen schuld in Hem.” Hij noemt Jezus zelfs ‘Deze Rechtvaardige’. Toch geeft Hij Hem over om gekruisigd te worden. Is dat een mislukking of… De samenkomst waarbij naast de uitwerking van het thema ook ruimte is voor gesprek, zang en ontmoeting met koffie of thee, begint om 15.30 uur. Toegang is gratis.