Theater aan de Schie: Kikker is verliefd

Uit
Kikkers hart klopt sneller dan normaal in Theater aan de Schie.
Kikkers hart klopt sneller dan normaal in Theater aan de Schie. (Foto: PR)

Kikker, bekend van de boeken van Max Velthuijs, is al ruim 30 jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk! Dus maakt hij een uitstapje naar het theater. Op zaterdag 1 april is de familiemusical Kikker is verliefd! te zien in Theater aan de Schie in Schiedam.

Tijdens deze familievoorstelling voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: Hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

Boek

De voorstelling Kikker is verliefd! door Van Hoorne Entertainment, is gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs, uitgegeven door Uitgeverij Leopold. Deze familievoorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar! Het is een magisch mooie poppenvoorstelling met veel interactie en humor. Na de voorstelling kunnen theaterbezoekers Kikker en zijn vriendjes in de foyer van het theater ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet en greet.

Informatie

Op zaterdag 1 april 2023 om 14.00 uur is Kikker is verliefd! te zien in Theater aan de Schie. Toegang is € 22,00 per persoon. Kaarten zijn te koop via theateraandeschie.nl.