Knallend het jaar in met Oud & Nieuw in De Kroepoekfabriek

Cultuur
DJ Jasper & Max op het Zomerterras.
DJ Jasper & Max op het Zomerterras. (Foto: Anouk van den Heuvel - De Kroepoekfabriek)

Knallend het jaar in met Oud & Nieuw? In De Kroepoekfabriek wordt weer een feestje georganiseerd als vanouds.

Na drie jaar zonder Oud & Nieuw evenement, is het poppodium weer dé plek om het nieuwe jaar in te luiden. Lokale DJ’s draaien de beste hits in verschillende genres, waaronder Jasper & Max, bekend van de Super Duper Disco Show en de afsluiter van het Discoterras op het Zomerterras. 

Het nieuwe jaar wordt in De Kroepoekfabriek ingeluid met de beste hits, van pop tot rock, van hiphop tot metal, en van 70’s tot hits van nu. Gedraaid door lokale en regionale dj’s, van 00:15 tot 05:00.

Klassiekers

Vanaf het aftelmoment is er tijd om te proosten en elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Vervolgens knallen de dj’s het nieuwe jaar in met de beste klassiekers en de nieuwste hits. Grote kans dat Eminem, Rage Against The Machine, Beyoncé en Dua Lipa hier op dezelfde avond worden gedraaid.

De eerste dj’s die bekend zijn gemaakt zijn oude bekenden Jasper & Max, onder andere bekend van de Super Duper Disco Show en de afsluiters van de laatste avond (Discoterras) op het Zomerterras. 

Tickets voor dit oud & nieuw feest zijn vanaf nu in de verkoop via de website van De Kroepoekfabriek. Er is tot en met 30 november een beperkt aantal Early-Bird tickets beschikbaar voor € 7,50.

Vanaf 1 december gaan de tickets voor de reguliere prijs in de verkoop.