Nieuwe zonwering World Horti Center ‘mooi uithangbord voor de regio’

Partnerbijdrage
Directrice Puck van Holsteijn en vertegenwoordiger Ronald van Loon bij de nieuwe zonnewering.
Directrice Puck van Holsteijn en vertegenwoordiger Ronald van Loon bij de nieuwe zonnewering. (Foto: PR)

Na een heftige storm waaide de huidige zonwering van World Horti Center kapot. Er werden een aantal offertes opgevraagd voor het plaatsen van een nieuwe zonwering. Directrice Puck van Holsteijn koos uiteindelijk voor Vitrona zonwering en terrasoverkappingen uit Naaldwijk. 

“Wij vinden het leuk om met World Horti Center lokale ondernemers te ondersteunen. Een ander pluspunt was dat er door Ronald van Loon (vertegenwoordiger Vitrona) goed werd meegedacht”, aldus van Holsteijn.

Grote kas

World Horti Center is feitelijk een grote kas, die zodra de zon gaat schijnen flink opwarmt. Van Holsteijn: “Naast de warmte is het natuurlijk ook belangrijk dat de zonwering bij een volgende storm wél blijft zitten.” 

Aan de hand van deze wensen werd er door Ronald een goed advies gegeven over het meest geschikte product.

Goed gelukt

Naast de kwaliteit van het product is er door Vitrona en World Horti Center ook nagedacht over de kleur van de stormvaste screens en de bakken waar de screens in bevestigd zijn. Dit moest namelijk wel kloppen bij de rest van de uitstraling van het pand. 

“Dat is goed gelukt, vinden wij,” aldus Puck van Holsteijn. “Het totaalplaatje op het campusterrein is een mooi uithangbord voor de regio geworden.”