Bij BROCH Makelaars buffelen ze voor de klanten

Partnerbijdrage
Het team, bestaande uit Michel, Rachel, Esther en sinds dit jaar Esther van der Zee, is recent versterkt met de toevoeging van Elize Zwinkels.
Het team, bestaande uit Michel, Rachel, Esther en sinds dit jaar Esther van der Zee, is recent versterkt met de toevoeging van Elize Zwinkels. (Foto: BROCH Makelaardij)

In 2007 verruilde Michel Broch de IT-sector voor de makelaardij en trad hij toe als zakenpartner van zijn broer Willem bij Broch Makelaardij. Met het pensioen van Willem in 2021 nam Michel het roer over en begon een nieuwe fase met frisse energie en vernieuwde visie.

Het werd een frisse start, waarbij de expertise en de goede kwaliteit van dienstverlening voor de klant werd verfijnd. “Ons voornaamste doel was helder: topkwaliteit leveren aan onze klanten” vertelt Michel met een glimlach. “BROCH Makelaars staat bekend om haar grondige expertise, open karakter, heldere communicatie en flexibiliteit. We zijn professioneel, maar met een speels element; die kwinkslag ziet u ook vaak op sociale media.”

Mix

Het team, bestaande uit Michel, Rachel, Esther en sinds dit jaar Esther van der Zee, is recent versterkt met de toevoeging van Elize Zwinkels per 1 oktober. Ze kwam binnen als stagiaire en heeft zich ontwikkeld tot makelaar. “Ik kan met zekerheid zeggen dat ons team vol ambitie en enthousiasme zit,” zegt Michel. “De mix van jong talent en ervaren professionals is van onschatbare waarde. Deze diversiteit stelt ons in staat om een breed scala aan klanten effectief te bedienen.”

Moderne aanpak

In lijn met deze vernieuwingen is er een nieuwe uitstraling voor het kantoor, het logo en de huisstijl. “Ons logo heeft een frisse look gekregen en is duidelijker dan voorheen. Het logo is al van een grote afstand te zien wat niet onbelangrijk is in de makelaardij,” knipoogt Michel.

Ons logo heeft een frisse look gekregen en is duidelijker dan voorheen

Een opvallende verandering die wellicht al nieuwsgierige blikken heeft gevangen, is de recente naamswijziging van BROCH Makelaardij naar BROCH Makelaars. “Deze verandering markeert een bewuste stap weg van het traditioneel makelen naar een moderne aanpak. De vertrouwde naam krijgt daarmee een eigentijdse twist, perfect in lijn met de vernieuwde uitstraling. We blijven niet stil zitten en kijken met veel vertrouwen naar de toekomst”, sluit Michel af.

Mooi resultaat

Betreed het kantoor aan het Burgemeester Woutersplein en uw oog zal direct vallen op één opvallend detail: een reusachtige afbeelding van een buffel aan de muur. “Dit is precies de sfeer die we willen uitstralen, het idee dat we buffelen voor onze klanten. Of het nu gaat om het vinden van uw droomhuis of het verkopen/verhuren van uw woning, wij buffelen voor u. Samen gaan we de uitdaging aan en zetten we ons in voor een mooi resultaat. U kunt rekenen op ons toegewijde team met een echte Westlandse mentaliteit dat altijd klaar zal staan om voor de extra mijl te gaan.’’

U vindt BROCH Makelaars aan het Burgemeester Woutersplein 15 in Monster. Telefoonnummer: 0174-213257, E-mail: info@broch.nl. Neem ook een kijkje op de website www.broch.nl.