Thuiszorgtoppers biedt al drie maanden de juiste zorg

Partnerbijdrage
'Samen doen we elke dag weer ons best om de cliënten van de juiste zorg te voorzien.'
'Samen doen we elke dag weer ons best om de cliënten van de juiste zorg te voorzien.' (Foto: PR)

Thuiszorgtoppers bestaat drie maanden: voor het team een mooie gelegenheid om terug te blikken.

In die drie maanden zijn zowel de cliënten als het personeel samen gegroeid tot een leuke groep. De thuiszorgorganisatie heeft waardevolle feedback ontvangen van zowel voormalige als huidige cliënten, wat de inzet en toewijding van het team alleen maar heeft versterkt. 

Wat er wél kan

“Wij kijken ontzettend enthousiast terug op deze drie maanden,” vertelt Montana Horstmans, oprichter van Thuiszorgtoppers, die trots is op haar team: “Samen doen we elke dag weer ons best om de cliënten van de juiste zorg te voorzien en vooral te kijken naar wat er wél kan!”

Thuiszorgtoppers is bekwaam, vernieuwend, betrokken en betrouwbaar. Korte lijntjes, effectieve communicatie en regelmatige evaluaties hebben de afgelopen maanden centraal gestaan. Het bedrijf past in de praktijk methoden toe die zowel voor zorgverleners als cliënten prettig werken. 

Nog ruimte

Goed nieuws voor wie ook behoefte heeft aan hulp van een kleinschalig team en eigen regie wil hebben over het thuis blijven wonen: Thuiszorgtoppers heeft nog ruimte in de routes voor cliënten in heel het Westland en Hoek van Holland.

Altijd vrolijk

Het succesverhaal van Thuiszorgtoppers wordt geïllustreerd door cliënten zoals de 94-jarige dhr. Van V. uit Hoek van Holland. Hij deelde zijn positieve ervaringen: “Ik heb de zorg altijd prettig ervaren. Het is hoe je jezelf opstelt, en jullie zijn altijd lekker vrolijk! Zelf ben ik ook nooit chagrijnig. De drempel om bij jullie te komen was er, maar ik heb het niet als vervelend ervaren!” Dhr. Van V. heeft nu geen zorg meer nodig, maar benadrukt het belang van zelfredzaamheid.

Op ZorgkaartNederland zijn nog meer van dit soort getuigenissen te vinden. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het welzijn van hun cliënten en kijkt uit naar een voortzetting van positieve ervaringen in de toekomst.

Contactgegevens
Tel.: 06-30557508
E-mail: info@thuiszorgtoppers.nl
Adres: Franklinstraat 8C, 2691 HB ‘s-Gravenzande