Biersteker geeft 400 kaarten weg voor ADO Den Haag Vrouwen

Sport
Giel Biersteker, van het gelijknamige bedrijf Biersteker geeft 400 kaarten weg voor de wedstrijd ADO Den Haag – SC Heerenveen.
Giel Biersteker, van het gelijknamige bedrijf Biersteker geeft 400 kaarten weg voor de wedstrijd ADO Den Haag – SC Heerenveen. (Foto: PR)

In het kader van het aanstaande Vrouwenvoetbal WKND, geeft Biersteker – duurzame bouwpartner, 400 kaarten weg voor de wedstrijd tussen ADO Den Haag Vrouwen en sc Heerenveen op zondag 24 maart. Als een blijk van steun aan de vrouwensport heeft Biersteker een tribune geadopteerd. Het doel: zoveel mogelijk fans het vrouwenvoetbal in het stadion te laten beleven.

Het Vrouwenvoetbal WKND vindt plaats op 22, 23 en 24 maart, zal alle aandacht vestigen op de wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Het doel van dit evenement is om het vrouwenvoetbal onder de aandacht te brengen en meer supporters naar de stadions te trekken.

Toeschouwersrecord

Op zondag 24 maart om 12.15 uur spelen de ADO Den Haag Vrouwen en sc Heerenveen in het Bingoal Stadion, gelegen aan het Haags Kwartier 55 in Den Haag. Deze wedstrijd biedt een geweldige kans om het landelijke toeschouwersrecord voor vrouwenvoetbal te verbreken.

Giel Biersteker, eigenaar van Biersteker, verklaarde het volgende over de inzet van zijn bedrijf voor deze gelegenheid: “Als shirtsponsor van ADO Den Haag voelen we ons nauw verbonden met de club en willen we graag ons steentje bijdragen aan het bevorderen van het vrouwenvoetbal. Door de adoptie van een tribune en het weggeven van 400 kaarten hopen we meer fans aan te moedigen om de wedstrijd bij te wonen en de spelers te ondersteunen.”

Kaarten bemachtigen

Supporters kunnen de kaarten bemachtigen door een e-mail te sturen naar martine@biersteker.nl. Wees er snel bij, want de kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Meer informatie over Biersteker is te vinden op www.biersteker.nl.