Vrijdag is Nederpopdag op Weidepop

Uitgaan
De mannen van Drukwerk trekken nog teeds volle zalen!
De mannen van Drukwerk trekken nog teeds volle zalen! (Foto: aangeleverd)

NOORD-SCHARWOUDE - In het paasweekend van 7, 8 en 9 april zal op het evenemententerrein in Noord-Scharwoude de eerste editie van Weidepop plaatsvinden. Drie dagen groot feest met fantastische artiesten én een kermis met mooie attracties. 

Tijdens het driedaagse evenement zullen onder andere Frans Bauer, Gerard Joling, Pater Moeskroen, Drukwerk en Oôs Joôs optreden in de mega tent op de Speelweide.

Vrijdag: Nederpop xl

Weidepop begint op Goede Vrijdag 7 april. Het wordt een echte Nederpop avond, met optredens van Toontje Lager, Drukwerk en De Nederpop All Stars. 

‘Stiekem met je gedanst’ is ongetwijfeld de bekendste hit van Toontje Lager, maar je kent ook vast en zeker de nummers ‘Net als in de Film’ en ‘Zoveel te doen’ waarmee de band onder leiding van zanger Erik Mesie begin jaren tachtig de hitlijsten bestormde. Jong en oud is bekend met het werk van Toontje Lager! 

Drukwerk was vooral in de jaren tachtig populair en trekt vandaag de dag nog steeds volle zalen. Boegbeeld Harry Slinger zingt met zijn onvervalste Amsterdamse accent de bekende hits als ‘Hee Amsterdam’, ‘Je loog tegen mij’, ‘Schijn ‘n lichtje op mij’ en ‘Marianneke’, waarmee ze nog steeds een heel goed feestje kunnen bouwen.   

Beleef met de Nederpop All Stars de hoogtepunten van de Nederlandse popmuziek. Het publiek heeft nog lang niet genoeg van al die heerlijke Nederpopklassiekers en daar zijn de Nederpop All Stars enthousiast op ingesprongen! Elk concert is een feestje, met al die bekende nummers van toen, aangevuld met hedendaagse popsongs, en met elk optreden gastoptredens van andere artiesten. In Noord-Scharwoude zijn dat Nol Havens (’Éen kopje koffie’ en ‘Suzanne’) en Henk Westbroek, de zowel met Het Goede Doel als solo ontzettend veel hits heeft gehad! De laatste kaarten voor deze heerlijke avond vol meezingen, dansen en feest zijn nu verkrijgbaar!


Beleef met de Nederpop All Stars de hoogtepunten van de Nederlandse popmuziek.  - Foto: Louiy de Bruin

Zaterdag en zondag: lekker Hollands en boerenrock

Op zaterdag is het feest met onder andere Frans Bauer en Gerard Joling en op zondag komen de beste Boerenrock bands uit de regio langs om er een ongeëvenaard feest van te maken. 

Alle info over Weidepop en tickets vind je op: www.weide-pop.nl.