Voorstellingen in Theater aan de Kim

Meesterpoppenspeler Ila van der Pouw in Theater aan de Kim in de kerstvakantie

BERGEN - Ila van der Pouw is een veelvuldig bekroond theatermaker/poppenspeelster. Zij maakt al bijna 23 jaar bijzondere voorstellingen, waarbij ze levensgrote poppen gebruikt. Het zijn niet zomaar poppen, het zijn medeacteurs. In haar handen komen ze als echte, gelaagde karakters tot leven.

Haar subtiele, sierlijke manipulatie en opvallende stemtechniek doet het publiek vergeten naar poppen te kijken. Zij won oa de Rabobank Publieksprijs en is twee keer genomineerd voor de Zapp-Theaterprijs in 2013 ( Ei) en in 2017 (de GVR) Vanaf 2009 wordt ze jaarlijks in China uitgenodigd op diverse festivals. Ila keerde met prijzen terug voor oa beste poppenspeler en beste voorstelling

Op zondag 15, 22 en 29 december speelt Ila van der Pouw de tijdloze klassieker: Tarzan in Theater aan de Kim in Schoorl. Een kaartje kost € 8,- inclusief limonade, kleurplaat en theaterkoekje. Aanvang: 14.30 uur. Duur: 1 uur.

Tarzan

Een gorillamoeder ontfermt zich over een in de jungle achtergelaten baby en geeft hem de naam Tarzan. Tarzan groeit op bij zijn nieuwe familie en vele andere dieren. Dan verschijnt na tien jaar zijn tante Jane in de jungle. Ze is op zoek naar Tarzan en is van plan hem mee te nemen naar de beschaafde wereld. Maar dan komt er een wel hele speciale aap uit de mouw. Want je kunt Tarzan natuurlijk uit de jungle halen, maar kun je de jungle ook uit Tarzan halen?

Een voorstelling over wie je bent, waar je thuis hoort maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen.

Een familievoorstelling vanaf 6 jaar.  Reserveren op www.theateraandekim.nl

Marsha Bakker
Meer berichten