Het snowboardteam bestond uit: Meis Poland, Sia Westphal en Ole van Dreumel. Het skiteam bestond uit: Lasse Ruijs, Quinten Hoogervorst, Nienke Conjong, Merel Kooge, Lucas de Lange.
Het snowboardteam bestond uit: Meis Poland, Sia Westphal en Ole van Dreumel. Het skiteam bestond uit: Lasse Ruijs, Quinten Hoogervorst, Nienke Conjong, Merel Kooge, Lucas de Lange. ((Foto: aangeleverd))

Driemaal goud en tweemaal zilver voor BSG bij voorronde NK skiën en snowboarden

BERGEN - Zowel het snowboardteam als het skiteam van de Berger Scholengemeenschap zijn afgelopen zaterdag tweede geworden bij de regionale voorrondes van het NK skiën en snowboarden voor scholieren bij Skibaan IL Primo.

Daarnaast wisten drie BSG-leerlingen een gouden plak te behalen: Sia Westphal (brugklas) uit Egmond aan Zee was het snelste meisje bij het snowboarden. Bij het skiën was Quinten Hoogervorst (5 vwo) uit Schoorl de snelste jongen zonder licentie en Lucas de Lange (2 vwo) uit Bergen was de snelste jongen met een licentie. De BSG gaat nu met twee teams naar de finale van het NK skiën en snowboarden zaterdag 4 april in Zoetermeer. Het snowboardteam bestond uit: Meis Poland, Sia Westphal en Ole van Dreumel. Het skiteam bestond uit: Lasse Ruijs, Quinten Hoogervorst, Nienke Conjong, Merel Kooge, Lucas de Lange.

Yvette van der Does
Redacteur Rodi Media
Meer berichten