Buitencentrum Schoorlse Duinen verzorgt een zintuigenwandeling; een geurige en spannende manier om de natuur te ervaren.
Buitencentrum Schoorlse Duinen verzorgt een zintuigenwandeling; een geurige en spannende manier om de natuur te ervaren. (aangeleverd)

Zintuigentocht in Schoorlse Duinen

SCHOORL - Stap donderdag 15 augustus in de wereld van spiegelende bomen, adembenemende vergezichten en heerlijke geurencocktails! Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer verzorgt deze dag om 11.00 uur een zintuigenwandeling; een geurige en spannende manier om de natuur te ervaren.

Tijdens deze belevingstocht door de Schoorlse Duinen, onder leiding van een gids, worden al wandelend alle zintuigen aan het werk gezet. Deze tocht is voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Je gaat het hoogste duin van Nederland beklimmen, daarom is deze tocht minder geschikt voor wandelwagens en mensen die slecht ter been zijn. De wandeling start bij het Buitencentrum en duurt circa anderhalf uur. Deelname € 6,50 p.p. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via de website van Staatsbosbeheer: http://www.staatsbosbeheer.nl/zintuigenschoorl

Honden zijn niet toegestaan.

Buitencentrum Schoorlse Duinen ligt aan Oorsprongweg 1 in Schoorl. Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Betaald parkeren tussen 10.00 en 19.00 uur.

Marsha Bakker
Meer berichten