Derp Bikers Beachrace 2018

  Nieuws
Derp Bikers Beachrace op het strand tussen Bergen aan Zee en Bakkum aan Zee. (Foto: aangeleverd).
Derp Bikers Beachrace op het strand tussen Bergen aan Zee en Bakkum aan Zee. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

EGMOND AAN ZEE - Het strandseizoen wordt op zaterdag 13 oktober geopend met de gaafste strandrace van West-Europa! Met meer dan 400 deelnemers uit diverse landen wordt het weer een groot spektakel voor iedereen die houdt van mountainbiken op strand.

Enkele favorieten voor de eindzege zijn Joris Blokker, Bram Imming, Sybren Welling, Mats Buning, Jens Beerepoot en Henk Verdonk. Bij de dames is grote favoriet de Belgisch kampioen strandrijden Terry Fremineur. De race speelt zich af op het strand tussen Bergen aan Zee en Bakkum aan Zee. Start en finish is ongeveer 500 mtr. ten zuiden van de hoofdafgang Egmond aan Zee. Dames en heren starten allen gelijk om 12.30 uur. Het parcours bestaat uit 3 grote rondes van ongeveer 14 km met uiteraard weer een aantal leuke hindernissen. Wil je nog inschrijven, dan kun je dat zaterdag 13 oktober nog doen van 09.30 uur tot 11.30 uur in de SporthaL.

Het rockt en swingt

Kosten: twintig eurootjes. Na de race is er in Sporthal de Watertoren een supergezellige afterparty met de prijsuitreiking, loterij met superprijzen, veiling (o.a. MTB-frame en wielset), live-muziek met Uncle Harry’s Punch band, een hapje en een drankje. Uncle Harry’s Punch, een super rock ’n rollband waarbij je niet stil kan blijven staan. Al twintig jaar spelen ze iedere zaal, kroeg en festival plat. Het rockt en swingt zoals het ooit bedoeld is. De zaal is open vanaf 13.30 uur en iedereen is welkom. Toegang gratis. Komt allen!

Meer berichten