Peter Homan en Sven de Vries exposeren in Bergen met PS

  Nieuws
PS is een expositie van artwork en lichtobjecten van Peter Homan en Sven de Vries. (Foto: aangeleverd)
PS is een expositie van artwork en lichtobjecten van Peter Homan en Sven de Vries. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BERGEN - PS is een expositie van artwork en lichtobjecten van Peter Homan en Sven de Vries. Dit Post Scriptum van de Kunst10Daagse is vanaf 15 december te zien in het kantoor van notaris Maarten Langereis, Breelaan 44, te Bergen. Geopend tijdens kantooruren, entree gratis en zonder afspraak.
Peter Homan (1952) studeerde aan de Rietveld Academie, waar hij les kreeg van onder meer Jan van Toorn, Gerard Unger, Piet Klaasse en Herman Gordijn. Sinds zijn afstuderen in 1978 werkt Peter als zelfstandig documentairemaker en ontwerper/fotograaf in zijn bedrijf Artmaster. Zijn magisch-realistische vrije werk kenmerkt zich zowel door futuristische als post-decay componenten.
Sven de Vries (1947) volgde een lerarenopleiding en gaf les aan verschillende scholen in Nederland en Duitsland. Gedurende enkele jaren was De Vries projectleider bij ontwikkelingsprojecten in West-Afrika. Sven de Vries houdt zich als een alchemist bezig met corrosie en oxidatie-processen van metalen. In zijn robuuste installaties onderzoekt hij licht- en kleuraspecten. Zijn kunstwerken getuigen van onze moderne civilisatie en techniek.

Meer berichten