Rode Kruis en Welzijn Bergen organiserenworkshop `Goed Voorbereid`

  Nieuws
Rode Kruis en Welzijn Bergen organiseren workshop 'Goed Voorbereid'. (Foto: aangeleverd).
Rode Kruis en Welzijn Bergen organiseren workshop 'Goed Voorbereid'. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

BERGEN - Het Rode Kruis afdeling Bergen-Egmond-Schoorl (BES) organiseert in samenwerking met Stichting Welzijn Bergen de workshop ‘Goed Voorbereid’ op donderdag 17 januari 2019 in het T&O gebouw in Bergen. Tijdens de workshop krijgt men veel tips om vallen, inbraak en brand te voorkomen en er is volop aandacht voor de voorbereiding op een koude winter.
Nederland is een veilig land, de kans op een ramp is gelukkig niet heel groot. Toch is het verstandig om je voor te bereiden op een eventuele noodsituatie, zoals wateroverlast of een evacuatie na een gasexplosie. Noodsituaties kunnen zich ook dichter bij huis voordoen. Wie bel je als je door extreme kou niet meer naar buiten kunt? Of hoe voorkom je dat je thuis valt? Wat doe je als er brand uitbreekt? Als je weet wat je moet doen, ben je veiliger. Persoonlijke noodsituaties kunnen je leven ingrijpend veranderen. Daarom helpt het Rode Kruis graag iedereen om zich goed voor te bereiden op verschillende noodsituaties.
Het Rode Kruis hoopt op zo veel mogelijk deelnemers aan de workshop. Op donderdag 17 januari is iedereen welkom tussen 14.00 en 16.00 uur in het T&O gebouw, Kogendijk 42A, Bergen. De bijeenkomst is gratis, maar inschrijven vooraf is noodzakelijk. Aanmelden/inschrijven via Stichting Welzijn Bergen telefoon Bergen: 072-5821450.

Meer berichten