OFC krijgt te weinig

Nieuws

OOSTZAAN - OFC kwam in de Derde Divisie niet verder dan 1-1 bij HSC ´21. Mike Brantjes was de maker van de enige treffer. Het team van trainer Erik Heerings had op meer recht dan slechts een punt.
HSC doet het dit seizoen thuis goed, de uitwedstrijden worden meestal verloren. Al na drie minuten kwam OFC op achterstand te staan. Na een goed genomen hoekschop kon Brantjes na een kwartier de gelijkmaker scoren. In de eerste helft bleven de teams aan elkaar gewaagd. Na de pauze was OFC heer en meester. De sterk spelende Edip Biberoglu kreeg twee grote kansen, beide keren had hij pech dat de doelman van HSC zeer sterk reageerde. Na 6e minuten spelen kon Tim Ruder een tegenstander uitspelen en daarna de bal hard achter de doelman knallen. Om onbegrijpelijke reden keurde de arbiter deze treffer af. En OFC kreeg in de slotfase ook verschillende kansen die geen doel troffen. Door dit resultaat blijven de Oostzaners op de vijfde plek staan. De achterstand op koploper TEC is zeven punten. Zondag 16 december moet er thuis van Westlandia gewonnen worden.