(Foto: Ron Koffeman)

Jonge Assendelver lanceert eigen theatervoorstelling

OOSTZAAN - Guyllaume Wibowo lanceert zijn eigen theatervoorstelling 'Guy en Yomi en De Magische Riem'. Sinds kort is hij met deze musical bezig. Dat doet hij samen met Roland Martis.

Een korte samenvatting van de voorstelling: 'Heb jij ooit weleens een hond gezien die kan toveren? Guy had dat ook nog nooit gezien, totdat hij Yomi ontmoette. Yomi heeft een magische riem, waarmee hij dingen kan laten zweven, verschijnen en verdwijnen. Guy en Yomi worden beste maatjes en beleven samen een magisch avontuur in het huis van tante Annie. Harry de Wolf wil die magische riem al jaren in zijn klauwen krijgen! Denk je dat het hem gaat lukken?'

Guyllaume heeft voor zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring met het theater. Zo heeft de negentienjarige artistieke duizendpoot uit Assendelft de vooropleiding van de Nationale Balletacademie afgerond, is hij derde geworden bij het Nederlands kampioenschap goochelen en heeft hij muziek voor pretparken, theaterproducties en diverse artiesten gemaakt. Ook was hij te zien als jurylid van Zapp Magic Battle.

"Als kleine jongen kon ik niet stilstaan en ik kon moeilijk leren. De leraren vertelden mij dat ik maar beter kon stoppen met de buitenschoolse dingen die ik deed, zoals dansen en goochelen, en me beter kon focussen op school. Achteraf gezien hadden ze het mis, want ik had die activiteiten juist nodig. Mijn schoolprestaties gingen op de Nationale Balletacademie met sprongen vooruit.", aldus Guyllaume. Zijn show bestaat uit dansen, zingen en goochelen. Guyllaume heeft het goochelen geleerd van voormalig wereldkampioen Ger Copper.

Belangstellenden kunnen zondag 17 maart naar de première in Oostzaan komen. De voorstelling is geschikt voor alle kinderen vanaf 4 jaar. Meer informatie: www.guyenyomi.nl. De voorstelling vindt van 15.00 tot 16.00 uur plaats bij De Kunstgreep, Kerkbuurt 4 in Oostzaan.

Meer berichten