Bij Van de Pol is het altijd fleurig

  Nieuws
Twee van de meiden van Olaf. (Foto: JWvD)
Twee van de meiden van Olaf. (Foto: JWvD) (rodi.nl)

OOSTZAAN - Voorjaar, iedereen voelt het door de aderen stromen en iedereen wil er ook alles uithalen wat er in zit. En buiten de grote voorjaarsschoonmaak is het natuurlijk zaak om alles weer op te fleuren met de lentekleuren. Dat betekent vers groen op de vensterbank, lieflijke kleuren op het balkon en gezellig bloeiende plantjes in de tuin. En of dat nu in de volle grond is of in potten, het maakt allemaal niet uit, het is te verkrijgen bij Van de Pol in Oostzaan.

Nou is Olaf een beste kerel, altijd hard aan het werk, rent van hot naar her en zorgt voor de draaiende toko, toch zijn het zijn meiden die voor de fijne lach zorgen, die altijd klaar staan en die werkelijk iedereen met raad en daad terzijde staan. Of dat nu gaat om één enkele roos, een mooi ''stukkie'' of een prachtig geschikt boeket, ze zijn werkelijk van alle markten thuis. Er staan altijd mooie boeketten die zo meegenomen kunnen worden, maar als de klant een eigen idee heeft, geen enkel probleem, het wordt op maat gemaakt waar de klant bij staat. Niets is te veel en kwaliteit staat voor-op. En nu is het de tijd om de tuin te verfraaien, het balkon te versieren en de bloempotten te vullen. Er is voldoende keuze, van groen tot pimpelpaars en van bol- tot struikgewas.
Voor moederdag, zondag 13 mei, zijn er natuurlijk speciale aanbiedingen, voor iedere moeder iets speciaals. Ook daar zorgen de meiden voor en ook daar helpen ze graag als er vragen zijn of speciale wensen. Kortom, voor elke gelegenheid is Van de Pol de zaak waar iedereen altijd slaagt. Bloemisterij van de Pol, Kerkbuurt 15, 1511 BB Oostzaan, 075-6843060, info@bloemisterijvandepol.nl. Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten