Belangrijke winst voor OFC

  Nieuws

OOSTZAAN - OFC won de uitwedstrijd tegen OJC Rosmalen met 1-2. Een belangrijke winst voor het team van trainer Eric Heerings want hierdoor klimt men naar de vierde plek in de Derde Divisie. OFC begon moeizaam aan het duel.
Het tempo waarin gespeeld werd was veel te laag om succesvol te worden. Na bijna een kwartier kon de thuisploeg op 1-0 komen. Het bleef tot de pauze van beide kanten een matige wedstrijd. Heerings zal in de kleedkamer ongetwijfeld zijn spelers duidelijk hebben gemaakt dat er in het tweede bedrijf heel anders gespeeld moest worden. Het bleek te werken want OFC liet nu een geheel ander gezicht zien. Al snel kon Jermano Lo-Fong Sang de gelijkmaker scoren. De Oostzaners kregen extra power en enige minuten later kon Tom Noordhoff de verdiende 1-2 scoren. OFC verzuimde daarna om het duel te beslissen door nog verder uit te lopen.
Heerings was na afloop tevreden met de derde winst op rij, maar niet met het getoonde spel. Volgende week speelt het team van Heerings wederom uit dan is middenmoter HSC de tegenstander. Het moet mogelijk zijn om ook deze tegenstander te verslaan en dat zou dan de vierde overwinning op rij worden.

Meer berichten