Bijzondere foto’s Glenn Mostert laten pracht van de tuinbouw zien

Cultuur
Glenn Mostert werkte met een speciale technologie: 24 uur lang werd er om de 15 minuten een foto gemaakt. De foto's werden per locatie samengevoegd tot één foto.
Glenn Mostert werkte met een speciale technologie: 24 uur lang werd er om de 15 minuten een foto gemaakt. De foto's werden per locatie samengevoegd tot één foto. (Foto: Glenn Mostert Fotografie)

Fotograaf Glenn Mostert uit ‘s-Gravenzande heeft samengewerkt met het ‘s-Gravenzandse bedrijf Royal Brinkman voor een gaaf fotografieproject. Met een speciale technologie legde hij vier verschillende kassen vast voor de nieuwe webshop van het bedrijf. De foto’s laten stuk voor stuk zien hoe mooi het werk in de glastuinbouw is.

Het fotograferen van de kassen betrof niet zomaar een standaard shoot; Glenn maakte gebruik van timelapse-technologie, waarbij gedurende 24 uur om de vijftien minuten een foto werd gemaakt. Het resultaat is een gave serie foto’s, waarbij de foto’s van elke locatie werden samengevoegd tot één indrukwekkend beeld.

Glenn Mostert Fotografie

Enorm spannend

“Deze opdracht was niet alleen een geweldige kans, maar ook enorm spannend,” aldus Glenn. “Je kunt nooit honderd procent zeker zijn van het uiteindelijke resultaat. Het vertrouwen dat ik kreeg om dit project uit te voeren was dan ook fantastisch. Ik ben enorm trots op het eindresultaat.”


 Glenn Mostert Fotografie

En terecht. Glenn Mosterts werk heeft hem zelfs een plekje bezorgd bij de ‘200 Best Ad Photographers 2024 of the World’ van Lurzer’s Archive, een prestigieuze titel die zijn vakmanschap en creativiteit bekroont.

Meer foto’s

De timelapse-foto’s zijn momenteel te zien op de nieuwe webshop van Royal Brinkman, evenals op de website van Glenn Mostert zelf.

Glenn Mostert Fotografie