Zevende Langedijker Walk

Algemeen
Dit jaar wordt voor de zevende keer de Langedijker Walk gehouden door het mooie Dijk en Waard. Loop je mee?
Dit jaar wordt voor de zevende keer de Langedijker Walk gehouden door het mooie Dijk en Waard. Loop je mee? (Foto: aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Op zondag 22 mei organiseert Fit op Maat in samenwerking mnet restaurant De Burg voor de zevende keer de Langedijker Walk. Deelnemers kunnen deze editie kiezen uit een wandeling van 11 of 22 kilometer door de gemeente Dijk en Waard. 

Start en finish van beide routes is bij restaurant De Burg aan de Dorpsstraat te Noord-Scharwoude. Voor de lange route kan worden gestart tussen 9.00 en 9.30 uur, de korte route kan starten tussen 9.00 en 10.30 uur. 

Deze keer staat duurzaamheid centraal. Tijdens de wandeling dien je jezelf namelijk te verzorgen. Dit kan eventueel door een bezoek aan horecagelegenheden De Knip of The Irish Pub waar je langs komt. Geen verzorging meer vanuit de organisatie. Het inschrijfgeld is derhalve ook lager dan anders. U betaalt deze keer 5 euro voor zowel de 11 als de 22km.

De wandeling wordt traditiegetrouw wel weer gesponsord door TB&S.

Inschrijving op de dag zelf is ook mogelijk. U betaalt dan dezelfde bedragen, maar ontvangt geen herinnering na afloop.

Voorinschrijven middels een mailtje naar fitopmaat@ziggo.nl met je naam en het aantal personen en de te wandelen afstand. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail. Op de dag zelf krijg je, nadat je je hebt aangemeld en contant betaald, in restaurant De Burg de startbescheiden. Voor meer informatie kun je mailen naar fitopmaat@ziggo.nl of bellen naar 06 374 04 608.

Klik hier voor meer informatie.