Senioren Dijk en Waard, schuif aan bij de ‘langste tafel’ in winkelcentrum Middenwaard

Algemeen
Schuif gezellig aan voor een ontbijtje en wat lekkers.
Schuif gezellig aan voor een ontbijtje en wat lekkers. (Foto: Pixabay)

HEERHUGOWAARD - Winkelcentrum Middenwaard zet de senioren uit Dijk en Waard in het zonnetje op Nationale Ouderendag, vrijdag 7 oktober. Onder het motto ‘Het is nooit te laat om nieuwe vrienden te maken’, organiseert het winkelcentrum Middenwaard de ‘Langste tafel van Middenwaard’. 

De ‘langste tafel’ is een bekend, landelijk initiatief tegen eenzaamheid, met name onder senioren. Vrijdagochtend 7 oktober kunnen senioren genieten van een geheel verzorgd ontbijt, mede mogelijk gemaakt door de ondernemers uit het winkelcentrum. Kortom, een mooie kans om mede-senioren te ontmoeten binnen de gemeente Dijk en Waard. 

Dit initiatief vindt plaats in samenwerking met De Pieter Raat Stichting en de HugoHopper, om ervoor te zorgen dat de meterslange tafels op het centrale plein ter hoogte van La Place gevuld worden. 

Aanmelden voor ‘De Langste Tafel’

Schuif gezellig aan tijdens Nationale Ouderendag in winkelcentrum Middenwaard. Het ontbijt begint om 10.00 uur en eindigt rond 11.00 uur. Wees op tijd met aanmelden want vol is vol! Aanmelden kan via info@divrentmedia.nl onder vermelding van De Langste Tafel van Middenwaard. Let op, het is wel belangrijk om aan te geven met hoeveel personen u komt, aanmelden via de e-mail is een vereiste. 

Kijk voor meer informatie op www.middenwaard.nl/langstetafel.