Mixtream Band & DJ Contest in Kompleks - Lokale artiesten laten muziektalent horen in jongerencentrum
Nieuws
Welke lokale act schittert eind augustus op dit podium? (foto Alex Metzelaar)
Welke lokale act schittert eind augustus op dit podium? (foto Alex Metzelaar) rodi.nl

HEERHUGOWAARD - Uit een grote hoeveelheid inschrijvingen zijn lokale bands, rappers en dj's geselecteerd om een festivalplek op de achttiende editie van het Mixtream Festival te veroveren. De wedstrijd wordt vrijdag 18 en zaterdag 19 mei gehouden in JC Kompleks aan de Beukenlaan in Heerhugowaard. Het festival is dit jaar zondag 26 augustus in recreatiepark Rosarium in Heerhugowaard.

In de contest strijden de volgende bands om een optreden op het festival: 3 Point Landing, Catwise, Tea Rex, yoanne, Moor Park, Troubleshot en Babooshka. Ook de hiphop-acts Zero Sept Deux, Shayan en Acright & Gilly doen mee in de band-categorie. De DJ's die een gooi doen naar een plek op het festivalaffiche zijn Lurdi, KORTEZ, Sander Bottaio, OneArmed, Merow, DJV, DJ RCG, Embraise, Nomochi en Mad Hatter.

Aan het einde van de twee avonden worden vier winnaars bekendgemaakt: zowel het publiek als de jury kiest zijn favoriete band én dj. Fans kunnen nu al hun stem uitbrengen op de Facebook-pagina van Mixtream. De band en de dj met de meeste online stemmen ontvangen een bonus van vijftien stemmen bovenop de publieksstemmen die zij op de avond zelf ontvangen. De verdeling van de bands, rappers en dj’s over vrijdag 18 en zaterdag 19 mei is te vinden in het Facebook-event op facebook.com/MixtreamFestival.

De winnende bands en dj’s krijgen naast het optreden op het festival, een Social Media workshop en een masterclass van een professionele muzikant en dj aangeboden.

Mis het niet! Aanvang 20.30 uur, zaal open om 20.00 uur. Meer info is te vinden op facebook.com/MixtreamFestival.