Younes Daari viert terugkeer bij FC Marlène met vier treffers

Sport
Mo Aitabbi ontving voor de wedstrijd tegen AGOVV uit handen van voorzitter Ruud Nolten bloemen vanwege zijn honderdste interland.
Mo Aitabbi ontving voor de wedstrijd tegen AGOVV uit handen van voorzitter Ruud Nolten bloemen vanwege zijn honderdste interland. (Foto: Sander Kaaij)

HEERHUGOWAARD – In de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen van FC Marlène, in de thuiswedstrijd tegen AGOVV Apeldoorn, stonden de schijnwerpers vol op sterspeler Younes Daari. 

De op het oude nest teruggekeerde Daari scoorde vier treffers in de wedstrijd die een eclatante 9-1 overwinning opleverde voor de ploeg van coach Jeroen de Groot. De uitslag had nóg hoger uit kunnen vallen, maar AGOVV-doelman Ceylan Cenik voorkwam erger.

Honderdste interland

Voor de aftrap nam voorzitter Ruud Nolten het woord. International Mo Attaibi werd in het zonnetje gezet. De aanvoerder speelde zijn honderdste interland en ontving een boeket bloemen. Naast de vier treffers van Daari werden de andere doelpunten gescoord door Martin van Eeuwijk, Colin Kamp, Dylan de Bruin, Jordy Cretier en Mo Attaibi. Ook waren er bloemen voor topschutter en ‘man of the match’ Younes Daari. 

Vrijdagavond 17 september speelt FC Marlène de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven in Sportcentrum Eindhoven. Aanvang 20.00 uur.

Kijk voor meer info op www.fcmarlene.nl