Stan Nijhuis (18) en Jessie Tik (18) organiseren een Game Night in jongerencentrum JOEB
Stan Nijhuis (18) en Jessie Tik (18) organiseren een Game Night in jongerencentrum JOEB (Foto: aangeleverd)

Game Night voor leeftijdsgenoten

EGMOND-BINNEN - Twee Egmondse jongeren, Jessie Tik en Stan Nijhuis, organiseren vrijdag 28 februari vanaf 19.30 uur een 'Game Night' met diverse (bord)spellen in jongerencentrum JOEB in Egmond-Binnen voor leeftijdsgenoten met én zonder beperking.

Het belooft een gezellige avond te worden voor alle jongeren vanaf 15 jaar, met én zonder beperking, waarbij niets moet en alles mag. Jessie en Stan zijn benaderd door Stichting Sport-Z met als vraag een activiteit te organiseren die verschillende doelgroepen in beweging brengt. Aanmelden kan via sport-z.org/estafette. De maatschappelijk buurtsportcoach van de gemeente Bergen introduceerde onlangs het nieuwe project 'Estafette'. Hierbij geven inwoners uit de gemeente het 'estafettestokje' aan elkaar door en organiseren samen leuke activiteiten waarbij verschillende doelgroepen in beweging gebracht worden. Jessie en Stan, twee jongeren uit Egmond, zijn als eerst benaderd met de vraag een activiteit te organiseren. In samenwerking met Jongerencentrum JOEB, die haar locatie aan de Visweg beschikbaar stelt, organiseren en begeleiden zij daarom een spelletjesavond voor andere jongeren, met en zonder beperking. Iedereen kan deze avond meedoen aan diverse bordspellen, je kan poolen, darten, pingpong spelen en natuurlijk staat er een echte Pubquiz op het programma. Centraal thema van de avond is 'niets moet en alles mag, als je het maar gezellig hebt', waarbij iedereen van harte welkom is.

Aanmelden

Aanmelden via sport-z.org/estafette. Deelname is gratis en inclusief twee consumpties. Mochten er vragen zijn dan kan je contact opnemen met de organisatie via h.zwart@sport-z.org of 06-52493264. Ook bij vervoersproblemen helpt de organisatie je graag aan een passende oplossing.

Meer berichten