Jasper Nieuwenhuizen Beste Lokale Bestuurder

Algemeen
Jasper Nieuwenhuizen
Jasper Nieuwenhuizen (Foto: Aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Die titel heeft hij al binnen: Beste Lokale Bestuurder van Noord-Holland 2021! 

Jasper Nieuwenhuizen is met deze eervolle titel op zak automatisch genomineerd voor de landelijke verkiezing, waarin hij, samen met de winnaars van andere provincies en de beste bestuurder van de waterschappen gaat uitmaken wie zich beste bestuurder van Nederland 2021 mag noemen. Maar daarvoor moet wel even gestemd worden.

Stem op Jasper

Hij was 8 jaar wethouder in Langedijk, tot volle tevredenheid van de inwoners. Dat kan beloond worden door op Jasper Nieuwenhuizen te stemmen. Wie is de beste bestuurder van 2021? Decentrale volksvertegenwoordigers, bestuurders, griffiers en secretarissen maakten eind 2020 de selectie. Daaruit volgden 13 genomineerden: 12 uit elke provincie en 1 vanuit de waterschappen. Er kan gestemd worden op de top 3 in de categorieën. Onder de winnaars zitten vijf burgemeesters, nog zes wethouders en een gedeputeerde. Er zijn verschillende categorieën en in iedere categorie zitten drie genomineerden. De concurrentie is stevig, dus kunnen wij Jasper de titel bezorgen door massaal onze stem op hem uit te brengen!

Vereerd

“Ik voel me echt zeer vereerd, zie het als een groot compliment. Ik wist het al enige tijd, maar er zat een embargo op. Nu is het algemeen bekend en wie weet. Misschien krijg ik voldoende stemmen op mezelf beste bestuurder van |Nederland te mogen noemen, dit is best spannend!” 

Stemmen kan tot en met 30 januari. via bestebestuurder.nl, waarna op 3 februari de winnaars bekend gemaakt worden tijdens Kompas, het online evenement van Binnenlands Bestuur.