Wintersporters kunnen voor nieuwe en gebruikte kleding terecht op de wintersportbeurs bij Pauw Recreatie.
Wintersporters kunnen voor nieuwe en gebruikte kleding terecht op de wintersportbeurs bij Pauw Recreatie. ((Foto: © Fischer Sports GmbH))
Online advertorial

Verkoop ook je oude wintersportuitrusting op winterbeurs Pauw Recreatie

  Bedrijf in Beeld

HEERHUGOWAARD - Bij Pauw Recreatie wordt zaterdag 16 en zondag 17 november de grootste en gezelligste wintersportbeurs van Noord-Holland georganiseerd. Tijdens deze beurs kunnen ook particulieren hun oude wintersportuitrusting te koop aanbieden. De Pauw Wintersportbeurs biedt de bezoeker in gezellige winterse sferen een enorme collectie aan gebruikte en outletartikelen, zoals wintersportkleding, ski's, snowboards, schoenen, helmen en accessoires.

Enthousiaste wintersporters die aan wat nieuws toe zijn, kunnen hun gebruikte (en gereinigde) wintersportkleding, ski's, boards, ski- en snowboardschoenen, helmen, schaatsen en andere wintersportartikelen op de beurs laten verkopen! Geen 'gezeur aan deur', maar de medewerkers van Pauw bepalen samen met de inbrenger de prijs en Pauw Wintersport verzorgt verder het gehele verkooptraject. Inbreng van de goederen kan woensdag 13 november van 15.00 tot 17.30 uur, donderdag 14 november van 15.00 tot 17.30 uur en vrijdag 15 november tussen 10.00 en 12.00 uur en van 15.00 tot 17.30 uur. De opbrengst van de verkochte artikelen en de niet verkochte spullen kunnen dinsdag 19 november tussen 16.00 en 18.30 uur op de beurslocatie worden opgehaald 

De beursorganisatie rekent € 1,- inbrengkosten per artikel en twintig procent beurskosten bij verkoop van het artikel. De Pauw Wintersportbeurs betaalt na verkoop, in afwijking tot veel beurzen waar particulieren hun wintersportoutfit kunnen verkopen, contant geld uit. Klik hier voor meer informatie over de beurs en de beursvoorwaarden.

Naast de verkoop van wintersportkleding en meer wordt er op een aantal stands alle informatie over de wintervakantie gegeven die je maar bedenken kunt. Pauw Wintersportbeurs, Pascalstraat 3, Heerhugowaard. Zaterdag 16 november van 09.00 tot 17.00 en zondag 17 november van 12.00 tot 17.00 uur. Toegang gratis.

Meer berichten