Monsterscore voor koploper Energy Trust

  Nieuws
Monsterscore voor koploper Energy Trust
Monsterscore voor koploper Energy Trust (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Energy Trust, de trotse koploper in de Deza Kozijnen-cup, heeft zijn status als lijstaanvoerder nog maar eens bevestigd met een imponerende 17-1 zege op L'Arcade. Sercan Yilmaz wist maar liefst negen keer het net te vinden en had daarmee een groot aandeel in de monsterzege.
In de onderste regionen deed 4FUN goede zaken door met 6-5 te winnen van DNR-Energy. Maarten Boeren stelde in de laatste minuut de winst veilig voor zijn ploeg. E-TEC Power blijft in het spoor van de koploper na een gemakkelijke overwinning op Snijder Sfeerverwarming: 5-2. KBL Schoonmaakcentrum en FC 072 deelden de punten; in de laatste minuut was het Tim van Twuijver die de 2-2 maakte en ervoor zorgde dat KBL een welverdiend punt aan het treffen overhield. Bouwbedrijf Bert Groot behoudt de aansluiting met de top door een overwinning op laagvlieger Alphega Apotheken Alkmaar: 3-1. SDV Installatietechniek ten slotte boekte een degelijke 2-0 zege op TOP.

Rodi Media-cup

Na vijf speelrondes in de Rodi Media-Cup blijft Gofilex aan de leiding staan nadat het Banosol met 4-2 wist te verslaan. De Praktijk won eveneens voor de vijfde keer dit seizoen en nu was Mors Grondverzet het slachtoffer. Nick van Heumen en Glenn Schipper scoorden beiden ieder drie keer in het met 12-0 gewonnen duel. Esdege-Reigersdaal nam de derde plaats van Dicks Vage Kennissen over nadat het in het onderlinge duel met 2-1 te sterk was. Glazenwassers- en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. versloeg ERP360/Vobit met 4-1. Harm & Es Woningstoffering had weinig moeite met hekkensluiter De Heertjes/Albinotrouwringen 3: 8-2. CDV Holding Heerhugowaard passeerde AKD Adviesgroep op de ranglijst door het onderlinge duel in zijn voordeel te beslissen: 4-2.

Meer berichten