Ritmisch koor en fanfare Hou en Trouw geven samen kerstconcert

  Nieuws

HEERHUGOWAARD-NOORD – Het wordt passen en meten op en rond het altaar van de Heilige Hart van Jezuskerk in Heerhugowaard-Noord. Alle veertig zangers en muzikale begeleiding van het Ritmisch koor en alle dertig musici van fanfare Hou en Trouw en hun instrumenten moeten daar een plek krijgen voor het sfeervolle kerstconcert, zondagmiddag 16 december.
Het belooft een volle, zeer muzikale en sfeervolle kerstmiddag te worden. Natuurlijk staat er traditionele kerstmuziek op het programma, maar ook verrassende stukken waarin het koor, onder leiding van Trudi Hand en de fanfare, met als dirigent Nick Hoogland samen kunnen stralen. Het nummer 'Argentina', op een prachtige manier vertolkt door de fanfare en 'We Need a Little Christmas' uit de musical 'Mame', gezongen door het koor, zijn twee nummers die onder meer te beluisteren zijn deze zondagmiddag. Er is een kerstverhaal en met samenzang kan iedereen in de kerststemming komen.
Het gratis concert begint om 14.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Na afloop is er ook gratis glühwein of koffie om bij na te praten. Bij de deur wordt een collecte gehouden om de onkosten te dekken.

Kerstnacht

Het Ritmisch koor zingt ook in de Kerstnacht, maandag 24 december om 22.30 uur. Dan zonder fanfare, maar wel met de vertrouwde begeleiding van drummer Jan de Wit, gitarist Ron Bakker, fluitiste Anita de Boer, pianiste Gerie Dignum en dirigente Trudi Hand.
De Heilige Hart van Jezuskerk is te vinden aan de Middenweg 541 in Heerhugowaard-Noord.

Meer berichten
 

Fotoseries