Samen doelgericht trainen aan conditie en looptechniek.
Samen doelgericht trainen aan conditie en looptechniek. ((Foto: Aangeleverd))

Goede voornemens? Begin met hardlopen bij HERA!

  Sport

HEERHUGOWAARD - Iedereen kan hardlopen; jong of oud, dik of dun, man of vrouw. Hardlopen is leuk, gezond en ontspannend! Bij atletiekvereniging Hera in Heerhugowaard kan men in een gezellige groep beginnen met hardlopen. Met een gedoseerde opbouw, aandacht voor looptechniek, voeding en blessurepreventie, werken de groepsleden aan een verbetering van hun conditie en techniek.

Drie keer per jaar start Hera met een beginnersgroep: januari, april en september. Grijp je goede voornemens met beide handen aan en meld je zaterdag 11 januari van 09.30 tot 11.00 uur en/of woensdag 15 januari van 19.30 tot 21.00 uur bij Hera op sportpark De Vork. De cursus duurt zeven weken. Daarna biedt Hera een vervolgcursus aan zodat deelnemers klaargestoomd worden om mee te kunnen doen aan de loop over vijf kilometer tijdens de Heerhugowaard City Run by Night in april.

Speciaal voor de al iets gevorderde lopers - die al minimaal een half uur achter elkaar kunnen hardlopen - biedt Hera deze keer ook een extra programma aan. Zij werken met dezelfde focus en opbouw aan een verdere verbetering van conditie en techniek. Dit programma duurt dertien weken en stoomt deelnemers klaar voor de tien kilometer-run tijdens de Heerhugowaard City Run by Night. 

Klik hier voor meer informatie. 

Meer berichten