Zaalvoetbal: goede start debestevergelijkingssites.nl

(Foto: Archief)

HEERHUGOWAARD - Debestevergelijkingssites.nl, vorig seizoen in de onderste regionen opererend in poule B, komt dit seizoen uitstekend uit de startblokken en heeft ook de tweede wedstrijd ruim gewonnen (7-2) van Vakantiehuis Thandiwe. Door dit resultaat staan ze samen met Rijkspolder / Steakhouse Marrakesh zonder puntverlies bovenaan. Vakantiehuis Thandiwe en Renses Automobielbedrijven zijn nog puntloos.

Damclub SNA speelde opnieuw een uitstekende wedstrijd en krijg genoeg kansen tegen Zonneveld Elektro, maar moest uiteindelijk toch berusten in een 2-2 gelijkspel. Ruben Kuipers zette het damteam al snel op voorsprong, maar hierna groeide de keeper van Zonneveld uit tot ‘man of the match’. Joost Admiraal scoorde met een listige kopbal voor de gelijkmaker en pas acht minuten voor tijd wist Timo Kuipers de doelman van Zonneveld nogmaals te verschalken. Hierna wist Sander Zonneveld optimaal te profiteren van een man meer situatie.

Nieuwkomer SPITS – Medicijnuitgifte op Maat heeft ook een uitstekende start en versloeg Horizon Transport & Koeriersdiensten met 6-3. Florian Saft scoorde in deze wedstrijd drie keer voor SPITS en staat nu met vijf doelpunten op een gedeelde derde plaats in de Joosten Staalbouw Topscoorderstrofee.

Jos Kamp Assurantiën en Tips Thailand maakten er een bijzonder spannende wedstrijd van waarbij het venijn in de staart zat. Bij een 2-2 stand leek Koen Blokdijk in de laatste minuut Jos Kamp aan de overwinning te helpen, maar hierna zorgde Sander Hillegers in de ‘dying seconds’ toch nog voor de gelijkmaker voor Tips Thailand.

Hetzelfde gold bij de wedstrijd Van Dijk Borstelwerken.nl – Chelsea. Jordy Wijdenes scoorde hier in de laatste minuut de gelijkmaker (3-3) voor Van Dijk, maar vlak voor het eindsignaal bezorgde Abdel Hassan Chelsea toch de overwinning.

De laatste twee wedstrijden van de avond waren minder spannend. Met drie treffers had Adel AL-majahie een groot aandeel in de overwinning van debestevergelijkingssites.nl in de wedstrijd tegen Vakantiehuis Thandiwe. Hoewel de wedstrijd al lang beslist was, vielen er hier drie treffers in de laatste minuut.

Koploper Rijkspolder / Steakhouse Marrakesh handhaafde de koppositie en haalde zelfs de dubbele cijfers tegen Renses Automobielbedrijven. Uiteraard wist topscoorder Mounir El Fakiri weer het net te vinden (hij scoorde drie keer), maar zijn teamgenoot Ilias Aitkassi deed nog meer van zich spreken door vier keer te scoren. Met zes treffers in twee wedstrijden staan beiden nu bovenaan in de topscoorderslijst.