Renée van Wegberg brengt de mooiste liedjes uit het repertoire van List, Shaffy en Piaf.
Renée van Wegberg brengt de mooiste liedjes uit het repertoire van List, Shaffy en Piaf. ((Foto: Robin Kamphuis))

Muzikaal vuurwerk bij 'List, Shaffy & Piaf'

  Uit

HEERHUGOWAARD - 'Renée van Wegberg maakt een verpletterende indruk als leading lady' en 'Een waardig eerbetoon aan List, Shaffy en Piaf', aldus de lovende vijfsterrenrecensies over de voorstelling waarin Renée van Wegberg het rijke oeuvre van haar favoriete artiesten op de planken zet. 'List, Shaffy & Piaf' is donderdag 28 november te zien bij Cool kunst en cultuur.

Renée van Wegberg ontving vorig jaar de Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol voor haar veelgeprezen rol als Liesbeth List. Dit seizoen speelt Van Wegberg geen rol, maar is ze te zien als zichzelf. Persoonlijk en kwetsbaar. Samen met een viertal topmuzikanten brengt zij het mooiste en beste uit het repertoire van onder anderen Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore. 'Van Wegberg zingt de afgewogen selectie uit die rijke muziekgeschiedenis met elan en passie en, het voornaamste, als zichzelf', schrijft het AD in zijn viersterrenrecensie. De theatershow trakteert het publiek op zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk.

Kijk hier voor meer informatie en tickets. Na afloop nog even gezellig napraten over de voorstelling in ons gezellige Café Cool? Dat kan! Reserveer dan voor het Nagenietarrangement voor slechts € 6,50 per persoon.

Meer berichten