Activiteiten in Het Behouden Huis

  Nieuws

OUDKARSPEL - In Het Behouden Huis in Oudkarspel staan de komende weken allerlei activiteiten gepland.

Doet en ontmoet

Doet en ontmoet is een open inloop, vrij toegankelijk waar men welkom is voor zomaar een praatje of een kopje koffie drinken. Elke donderdagmiddag staat om 13.30 een kopje koffie klaar en zijn er vrijwilligers aanwezig om de gasten welkom te heten.
Donderdag 4 oktober, 13.30 uur. info@behoudenhuisoudkarspel.nl
Haak- en breihuis

Samen haken en breien is gezellig. Patronen uitwisselen, ideeën opdoen, leren en inspireren. Dat is het idee achter het haak- en breihuis. Oefenmateriaal is aanwezig en deelnemers betalen alleen voor het kopje koffie (€ 1,20).
Vrijdag 5 oktober, 10.00 tot 12.00 uur.
info@behoudenhuisoudkarspel.nl
Knutselen met kinderen vanaf 7 jaar

Een team vrijwilligers staat klaar om de jongens en meisjes te helpen en te begeleiden bij hun werkstukken en projecten. Voor een kleine vergoeding €1,50 (per kind per avond) kan iedereen aan de slag.
Vrijdag 5 oktober, 18.30 tot 19.45 uur. Meer weten? info@behoudenhuisoudkarspel.nl
Klaverjassen

Er wordt gespeeld met steeds wisselende partners en er is voor iedereen een prijsje. Er worden wel tien partijen tegelijk gespeeld. € 4,00 inclusief koffie of thee.
Dinsdag 9 oktober, start 14.00 uur, maar liefst iets eerder aanwezig (om 13.30 uur). info@behoudenhuisoudkarspel.nl

Expositie

Van september tot en met november stelt Susanne de Boer een collectie van haar schilderijen ten toon. Haar werk bestaat uit abstracten, stillevens en een enkel portret. Alle schilderstukken kenmerken zich door het gebruik van een grote variëteit aan vormen en heel veel kleur.
Biljarten

In Het Behouden Huis zijn meerdere biljartgroepen actief. Ook zin om het groene laken (weer eens) te testen? Tijdens de openingsuren van Het Behouden Huis is het mogelijk een partijtje te spelen voor € 3,- per uur. Reserveren voor een bepaalde tijd kan ook; persoonlijk bij een van de gastdames, gastheren of beheerders van Het Behouden Huis, bel 0226-753063 of mail naar info@behoudehuisoudkarspel.nl
Meer weten? Kijk op http://behoudenbhuisoudkarspel.nl

Meer berichten