Workshop Songwriting bij Poppodium B3

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

SINT PANCRAS - In samenwerking met Theater Cool, het Kompleks en diverse andere locaties gaat Poppodium B3 de komende weken een breed programma aanbieden, speciaal voor de jeugd tot en met 17 jaar. In deze rare tijden en speciaal voor deze leeftijdsgroep is er nu juist van alles te doen. 

B3 is open op zaterdag van 19.00 uur tot 24.00 uur en op zondag van 14.00 tot 19.00 uur (behalve zaterdag 5 december).

Zondag 6 december kun je meedoen aan een workshop Songwriting, dit in samenwerking met Popschool Your Song. In de workshop ga je aan de slag met de basis van het songwriten. Hoe begin je als je een eigen nummer wil schrijven. Waar moet je op letten, wat werkt wel en wat werkt niet. Je krijgt tips en tricks voor het schrijven van een tekst, bedenken van melodie en gebruik van akkoorden. Het begint om 14.00 uur. Meld je aan via www.club-b3.nl, bij het evenement staat een aanmeldlink.

Kijk in de agenda elders in deze krant en zie wat er de komende weekenden te doen is. Dit kan een game avond zijn, gezellig met je vrienden komen en poolen tot en met diverse workshops in alle leeftijdscategorieën. ID verplicht en natuurlijk blijf je thuis als je last hebt van klachten. 

Poppodium B3 vind je aan het Beverplein 3 in Sint-Pancras.

Afbeelding
Afbeelding