Benefietmiddag bij NVA-huis Noord-Holland Noord

Algemeen
Vlnr. Helena Norder, Chantal Pluimers en Cynthia Breebaart van het NVA-huis Heerhugowaard.
Vlnr. Helena Norder, Chantal Pluimers en Cynthia Breebaart van het NVA-huis Heerhugowaard. (Foto: NH)

HEERHUGOWAARD - Het team van het NVA-huis Noord-Holland Noord houdt zaterdag 1 oktober een benefietmiddag in ontmoetingscentrum De Brink in Heerhugowaard. 

Met deze activiteit wil het team geld inzamelen om de activiteiten, gespreksgroepen en Autitheek in de regio verder uit te kunnen breiden. De Nederlandse Vereniging voor Autisme geeft mensen met autisme en hun naasten een stem en zorg dat zij gehoord worden. In de Autitheek het NVA-huis - een initiatief van Chantal Pluijmers - kunnen mensen met autisme het aanbod in Noord-Holland vinden op het gebied van onderwijs, behandeling, begeleiding, jobcoaching, wonen en lotgenotencontact.

De benefietmiddag begint om 13.00 uur. Er zijn optredens, een veiling, een loterij en schrijfster Judith Visser verzorgt een lezing. Zij beleefde haar doorbraak voor het grote publiek met haar autobiografische roman ’Zondagskind’ over opgroeien met autisme. Muzikale optredens zijn er van singer/songwriter Larissa en Francesco Daniel. Kaarten zijn beschikbaar vanaf 10 euro en te bestellen via www.autisme.nl/benefietmiddag.