Hugo Boys speelt voor Sinterklaas tegen DWOW

(Foto: Pixabay)

HEERHUGOWAARD - Voor de wedstrijd eerst een minuut stilte voor de vorige week overleden mevrouw Beers. Zij was vaste supporter van Hugo Boys. Daarom speelde Hugo Boys met rouwbanden om.

Hugo Boys was nog niet echt wakker dat Nick Beers op het laatste moment de bal wilde weg schieten. De bal kwam gelijk bij een DWOW-speler die de bal net naast schoot. Hugo Boys kreeg al een paar corners en bij de derde corner was het raak. Jeffrey de Cock van Delwijnen schoot de corner en Jesper Hoogland kopte de bal beheerst binnen 1-0. Even later kreeg DWOW een corner waarbij Nick Beers onder de bal door ging en een DWOW-speler de bal kon inkoppen. De bal werd keurig van de lijn gehaald, waardoor Hugo Boys met 1-0 de rust in ging.

Na de rust begon Hugo Boys goed. Via de rechterkant kwam Giel Borst in de 52e minuut goed door en gaf een goede voorzet op Bob de Wit die de 2-0 op het scorebord zetten. Hierna kreeg Hugo Boys een paar goede mogelijkheden om uit te lopen naar 3-0. In de 67e minuut schoot DWOW nog een vrije trap net naast het doel. Door een overtreding in de 73e minuut kreeg DWOW een penalty. Deze wordt laag in de linkerhoek geplaatst: 2-1. DWOW putte hoop uit die aansluitingstreffer en begon meer druk te zetten. Dit resulteerde in de 82e minuut vanuit een goede aanval op de 2-2. In de 89e minuut kopte DWOW de 2-3 tegen de touwen. Een minuut later werd de schade nog erger voor Hugo Boys; een door Nick Beers verkeerd inschatte bal betekende 2-4. In ruim een kwartier gaf Hugo Boys een voorsprong uit handen waarna de wedstrijd verloren ging.