Volop feest bij caféde Knip!

  Nieuws

OUDKARSPEL - Het was even stil qua publiciteit bij café De Knip maar dat wil niet betekenen dat het ook stil was. "Integendeel!", roepen Jeroen en Gudy, de uitbaters van dit mooie bruine café, welke op 1 maart van dit jaar door Heineken is uitgeroepen is tot het Beste Café van Nederland.
"We hebben een enorme drukke zomer achter de rug. Onze medewerkers, waar we heel erg trots op zijn, hebben zoals men het in de volksmond wel noemen, werkelijk de 'poten' uit hun lijf gelopen en gewerkt. Door het mooie weer werd het terras continu druk bezocht en gedurende de weekenden waren er ondanks het mooie voorjaar en zomer heel veel feesten en partijen. Nu de ergste warmte voorbij is gaan we ons opmaken voor de laatste maanden van het jaar."

Luizeknipper kermis

Met het oog op de inmiddels geboekte feestjes is er ook tijd voor andere evenementen waaronder 'de Luizeknipper kermis' op zaterdag 22 en zondag 23 september. Op 22 september wordt er een 10 over rood toernooi georganiseerd met aansluitend een optreden van Bernard Karsten en zondag 23 september (na het traditionele katknuppelen) een optreden van Paul Vlaar. Zaterdag 20 oktober is er weer de Langedijker Bokketocht waar De Knip samen met zes andere horecagelegenheden aan mee doet. "Dan is onze vertrouwde 'Carlos' weer van de partij. Zaterdag 17 november vieren we wederom dat de kolen van het land gerooid zijn met het 'Kool van het land feest'. Henk Naber en Jelle (Hazes) Bleeker zorgen dan voor de muzikale invulling. Als klap op de vuurpijl vieren wij zondag 30 december ons vijfjarig bestaan met The Chief (Henk Haanraads (voormalig gitarist van Shoreline) vanaf 17.00 uur", besluiten Jeroen en Gudy.
Team De Knip heeft zin in het najaar en wenst iedereen heel veel plezier!

Meer berichten