Zeer geslaagd Carnavalsfeest SportcaféDe Oostwal

  Nieuws
De kindermiddag met disco en stoelendans was een groot succes. (Foto's: aangeleverd).
De kindermiddag met disco en stoelendans was een groot succes. (Foto's: aangeleverd). (rodi.nl)

SINT PANCRAS - ''De kindermiddag met disco en stoelendans voor alle kids in carnavalspak was een succes. ''Ook willen wij Nel en Lydia (nazomerfeesten) bedanken voor de supergave tattoos die zij bij de kinderen zetten en de opbrengst daarvan ook doneerde aan de Cliniclowns,'' zeggen Gerard, Nicole, Mike en Petra in koor.
Het was de eerste keer weer sinds een paar jaar dat de carnaval een doorstart maakte met name de kindermiddag gaat volgend jaar gewoon een doorgang vinden (met meer aankleding en leuke spellen voor de kids). De kids hebben genoten en gingen uiteindelijk met lekkere rode wangen en een heerlijk patatje achter hun kiezen naar huis.
De avond was heel gezellig met Luck & Jeff. ''Henk en Kimberley jullie bedankt voor jullie bijdrage in dit feest en ook uit deze avond zijn er weer mooi dingen gekomen met name het woord raad van 11 is weer gevallen, dus voel je je geroepen om lid van de raad van 11 te worden laat het maar weten.''
De totale opbrengst van de hele dag € 450,00 helpt Gerard & Nicole weer een stuk dichter bij hun doel de Cliniclowns. Iedereen onwijs bedankt voor hun bijdrage in dit mooie feest en de donaties.'' Gerard & Nicole (Cliniclowns), Mike en Petra en medewerkers Sportcafé de Oostwal.

Meer berichten